Program


x20 éve Együtt Jövőre Veled Itt!

x20 éve Együtt Jövőre Veled Itt!

SZILVESZTER AZ OPERETTSZÍNHÁZBAN

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 31. szombat, 19:30

20 ÉVE EGYÜTT – JÖVŐRE, VELED, ITT!

Varázsos szerepek, nagy összecsapások, oda-vissza hódítások, legendás dalok, ölelésbe fonódó táncok, évődő párbeszédek, szenvedélyes harcok, csókos békülések, közös és szétváló utak. Egy öntörvényű, lenyűgöző nő és egy végtelen mélységekkel csatázó férfi története a színpadon, az újév előestéjén.

Janza Kata és Szabó P. Szilveszter, mindannyiunk örömére 20 éve játszanak együtt, ez alkalomból pedig egy különleges előadás készül. Az év utolsó estéjén e két nagy művész közös, kedvenc darabját láthatják 20 éve együtt - Jövőre, Veled, Itt! címmel, amelyet éjszakai műsorunk követ majd a legendás Elisabeth musical alapján, természetesen meglepetésvendégekkel.

Ám ajánlatunk itt még nem ér véget, lesz zene és tánc hajnalig.

Szilveszterezzenek velünk.

 

PROGRAM

19:30          20 ÉVE EGYÜTT – JÖVŐRE, VELED, ITT!

Ünnepi előadás a nagyszínpadon

23:00 Az előadást követően rövid szünet a gálaműsorig, vendégváró falatkákkal.

(A jegyárban foglalt vendéglátás tartalmaz: 1 pohár pezsgőt, vagy alkoholmentes pezsgőt, mini fasírtgolyókat/vagy vegetáriánus fasírtgolyókat, kenyérrel, majonézzel és uborkával, mini pogácsák)

23:30          SZILVESZTERI GÁLAMŰSOR

00:30          Pezsgős koccintás újévi büfével

(A jegyárban foglalt vendéglátás tartalmaz: 1 pohár pezsgőt, vagy alkoholmentes pezsgőt, mini töltött káposztát/vegetáriánus töltött káposztát, virslit/szója virslit - 2 pár/fő)

01:00          Szilveszteri buli, zene és tánc a nagyszínpadon

03:00          Műsorzárás

 

A jegyárban nem foglalt fogyasztás az est folyamán önköltséges, büféink a protokoll teremben valamint a földszinten és az emeleten is folyamatosan rendelkezésükre állnak.

 

Ajánlatunk


Huszka Jenő történelmi ihletésű nagyoperettjét a fordulatos sorsú asszony, Lebstück Mária igaz története ihlette, aki az 1848-ban bécsi forradalom kitörésekor férfiruhába bújik, és álnéven csatlakozik az egyetemi légióhoz...

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Adott egy nő. Adott egy férfi. Van gyerek - szám szerint hét. Adott egy hotelszoba. Adott a házasság köteléke is.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X