Program


xA sevillai borbély

xA sevillai borbély

Giaochino Rossini: A sevillai borbély  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 19. péntek, 17:00

Rossini remekműve a világ egyik legnépszerűbb operája. Felnőttek és gyerekek, háziasszonyok és cégvezetők, professzorok és áruházi eladók közös kedvence. Figaro híres belépője éppen olyan jól ismert, mint a mindig aktuális rágalomária. Rossini elegáns és elementárisan szórakoztató művéhez Galambos Attila, sok-sok musical fordítója és írója készített új magyar szöveget. Dinyés Dániel vezénylése mellett parádés szereposztás várja a nézőket. Az előadásban neves operaénekes vendégművészek és a Budapesti Operettszínház csillagai lépnek színpadra KEROŸ rendezésében, mindez pedig lendületes, korszerű színházi élményt és felhőtlen szórakozást ígér.

A produkció a CO-OPERA szervezésében kerül a Budapesti Operettszínház színpadára.

 A Budapesti Operettszínház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!

 

Ajánlatunk


Adott egy nő. Adott egy férfi. Van gyerek - szám szerint hét. Adott egy hotelszoba. Adott a házasság köteléke is. Csak épp nem egymással.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Huszka Jenő nagyszerű slágereivel dús operett-álma a szenvedély és a komikum végletes formái közé vezet - egy meglehetősen szűk, intim térben, a Raktárszínházban. A Lili bárónő ezúttal egyszerre több és kevesebb is egy nagyoperettnél: csupán kilenc színész, egy zenész és egy hihetetlen történet.

Ajánló


A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt.…

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X