Program


zzRiviera girl

zzRiviera girl

Kálmán Imre: Riviera girl

Szöveg: Guy Bolton és PG Wodehouse

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 3. csütörtök, 19:00

Egy Monte Carlo-i kaszinó fergeteges éjszakáin, vérforraló szving kíséretével, lélegzetelállító dívák és naiv úrilányok, kalandor arisztokraták és szélhámos szerencsevadászok hajszolják a szerelmet, a boldogságot és a pénzt.  Forog a rulettkerék, és ki tudja, mikor, kinek, hol áll meg a golyó - szerencsét hoz-e, vagy végső összeomlást?

A Kálmán Imre Teátrum nyitóelőadásaként bemutatásra kerülő Riviera Girl a névadó mester Csárdáskirálynőjének amerikai Broadway változata, amit épp száz éve, 1917-ben állították először színpadra New York-ban.

Ezt az átiratot Guy Bolton és a világhírű angol szatirikus szerző, P.G. Wodehouse készítette, és még sosem játszották Magyarországon. A történetet az amerikai közönség számára alaposan átalakították, bár nyomokban Csárdáskirálynőt tartalmaz. A visszamagyarítás alkalmával Lőrinczy Attila és Kerényi Miklós Gábor azért alaposan leoporolták és újragondolták a történetet, a szellemes, csengő-bongó dalszövegeket a népszerű fiatal költő, Závada Péter alkotta meg, a koregráfus az alternatív színház egyik legjelesebb alkotója, Horváth Csaba, a díszlet Rákay Tamás, a jelmez Füzér Anni munkája, a főbb szerepekben Lévai Enikőt, Szendy Szilvit, Kardffy Aishát, Barkóczi Sándort, György-Rózsa Sándort, Kerényi Miklós Mátét, Németh Attilát, Szabó P. Szilvesztert és Vasvári Csabát láthatja a közönség.

A KERO® rendezte előadás különleges élményt ígér, hiszen a Csárdáskirálynő szinte mindenki által ismert halhatatlan melódiái ezúttal egy új, ismeretlen történet kíséreteként andalíthatják el és ragadhatják magukkal a nézőket.

Közreműködik: a Színház Kamarazenekara és a Musical Együttes

Ajánlatunk


Adott egy nő. Adott egy férfi. Van gyerek - szám szerint hét. Adott egy hotelszoba. Adott a házasság köteléke is. Csak épp nem egymással.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X