Program


Swingoperett

Swingoperett

Swingoperett című estünkön népszerű operettslágereket, egyebek mellett Ábrahám Pál, Kálmán Imre és Zerkovitz Béla dalait hallhatják swingre hangolva, színházunk szólistáinak tolmácsolásában. Estéről estére változó műsorral, mindig más és más sztárénekessel várjuk önöket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 8. kedd, 19:00

Swingoperett

Swingoperett című estünkön népszerű operettslágereket, egyebek mellett Ábrahám Pál, Kálmán Imre és Zerkovitz Béla dalait hallhatják swingre hangolva, színházunk szólistáinak tolmácsolásában. Estéről estére változó műsorral, mindig más és más sztárénekessel várjuk önöket - a fergeteges hangulat azonban állandó -, így aki májusi előadásainkat látta, annak is érdemes lesz ismét eljönnie hozzánk a Kálmán Imre Teátrumba. A zenei keretet Bársony Bálint és Zenekara biztosítja, akik az Amerikai komédia és A chicagói hercegnő című előadások után ismét nálunk bizonyítják, hogy az operett és más műfajok kiválóan megférnek egymás mellett.

Fellépők:
Fischl Mónika
Dancs Annamari
Homonnay Zsolt
Laki Péter

Közreműködik:
Bársony Bálint és Zenekara

Ajánlatunk


Adott egy nő. Adott egy férfi. Van gyerek - szám szerint hét. Adott egy hotelszoba. Adott a házasság köteléke is. Csak épp nem egymással.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az Orfeum mágusa A Budapesti Operettszínház 100. jubileumi évének díszelőadása − ez a vadonatúj nagyoperett − mágikus időutazásra hívja a becses publikumot.

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X