Program


"Színház az egész..." MASZK gálaest

"Színház az egész..." MASZK gálaest

A MASZK Országos Színészegyesület a színházi világnap alkalmából hagyománnyá vált "Színház az egész..." című jótékonysági estjének ad otthont színházunk 2016. március 30-án.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 4. kedd, 19:30

A látványos gálaműsorban az Operettszínház sztárjai mellett fellép többek között Cserhalmi György, Dunai Tamás, Fehér Anna, Haumann Péter, Hegedűs D. Géza, Hirtling István, Kulka János, Molnár Piroska, Voith Ági. A látványos produkciók mellett a színházszakmai díjak átadására is sor kerül. A gála bevételéből az egyesület a rászoruló színészeket és az Ódry Árpád Művészotthont támogatja.

Ajánlatunk


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

A történetből megtudhatjuk, hogy hol lakik a jóságos Hétfejű Tündér, érdemes-e jónak lenni, és egymásra találhatnak-e azok, akiket maga a Százarcú Boszorkány átkozott meg, a kacsakirály és a kacsa-királykisasszony tanulságos históriájából pedig az is kiderül, hogy az önzetlen szeretet csodákra képes.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X