Vásárlási Tájékoztató

TUDNIVALÓK

  

A Budapesti Operettszínház, a vevőkör igényeinek megfelelése érdekében az alábbi „Ajándékutalvány” névvel, meghatározott értékkel rendelkező, egyedi azonosítószámmal ellátott nyomtatványt bocsát ki.

Az Ajándékutalványok 500, 1000, 5000 és 10 000 forintos névértékben kerülnek forgalomba.

 

Az értékesítés a Budapesti Operettszínház szervezési és közönségkapcsolati osztályán és a jegypénztárban, valamint az ideiglenes elárusítóhelyeken, és online történik. 

 

Az Ajándékutalvány személyes beváltásakor, a jegyértékesítő munkatársak jegyet nyomtatnak ki az Ajándékutalvány keretéig felhasználható értékben és mennyiségben. 

Online vásárlásnál a kosárnál található 'Ajándékutalvány' mezőbe az Ajándékutalványon található kód beírásával az Ajándékutalvány összege csökkenti a kosár értékét.Egy vásárlás során több Ajándékutalvány is felhasználható.Amennyiben a megvásárolni tervezett jegyek értéke magasabb, mint a rendelkezésre álló Ajándékutalványok értéke, az Ajándékutalvány értéke bankkártyás fizetési móddal kiegészíthető.

Az Ajándékutalvány beváltáskor az Ajándékutalvány értéke teljes mértékben felhasználásra kell kerüljön, készpénzre nem váltható, illetve visszafizetése nem lehetséges. 

Az Ajándékutalvány kizárólag a Budapesti Operettszínház saját előadásaira válthatóak be, az érvényességi időn belül személyes és internetes vásárlás során.

 

Az ajándékutalvány érvényességi ideje és beváltási határideje az ajándékutalványon fel van tüntetve.

 

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X